Warning: Undefined variable $check in /customers/8/5/c/commerwell.be/httpd.www/IncludeBestanden/openConnection.php on line 13 Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/8/5/c/commerwell.be/httpd.www/IncludeBestanden/getAantalBezoekers.php on line 3 COMMERWELL Biografie - Thomas De Smet :: www.commerwell.be
Commerwell
Koen Arijs Jan De Bruyn Thomas De Smet Daan Uytterhaegen Pieter De Bruyn
Home
Nieuws
Gigs
Biografie
Playlist
Multimedia
Gastenboek
Contact
Links
Volledige naam: Thomas De Smet
Geboortedatum: 16-10-1979
Woonplaats: Welle - Denderleeuw
Maten en gewichten: Veel maten en afhankelijk van het weer en de tijd van het jaar nog meer gewichten.
Bijnaam: Smet

Op 15-jarige leeftijd begonnen met gitaar spelen, maar verder dan enkele akkoorden krabben is hij niet geraakt. Toch gaf hij de moed niet op en ontwikkelde hij andere muzikale talenten. Zo rammelt hij als geen ander met lichte percussie-instrumenten en over het melodisch op een kookpot kloppen hoef je hem ook al niets te leren.

Van zijn 18de tot zijn 21ste levensjaar studeerde Thomas Applicated Musical Sciences aan de Faculty of Creative and Performing Arts van de University of Jamaica, waar hij met de grootste onderscheiding afstudeerde dankzij zijn doctoraatsthesis: “The Theoretical Science of Voice-enhancement; Red Wine and the Vocalist”.

Zijn zangkwaliteiten heeft Thomas aangescherpt op een maandenlange zangstage bij een Canadees superidool. Zij hielp hem zijn stem te herontdekken en techniek te verfijnen. Door haar hulp produceert hij nu een warm stemgeluid waar welbepaalde Chiro-meisjes niet aan kunnen weerstaan…

Na zijn jarenlange teruggetrokken leven kwam hij terug en bood zijn kunnen aan bij enkele vrienden die een groepje hadden.
Commerwell kon plots een volwaardige groep genoemd worden.

Thomas De Smet