Warning: Undefined variable $check in /customers/8/5/c/commerwell.be/httpd.www/IncludeBestanden/openConnection.php on line 13 Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/8/5/c/commerwell.be/httpd.www/IncludeBestanden/getAantalBezoekers.php on line 3 COMMERWELL Biografie - Koen Arijs :: www.commerwell.be
Commerwell
Koen Arijs Jan De Bruyn Thomas De Smet Daan Uytterhaegen Pieter De Bruyn
Home
Nieuws
Gigs
Biografie
Playlist
Multimedia
Gastenboek
Contact
Links
Volledige naam: Koen Arijs
Geboortedatum: 18-11-1978
Woonplaats: Welle - Denderleeuw
Maten en gewichten: Laat de foto’s maar voor zich spreken
Bijnaam: Koens

Koen is al sinds zijn kinderjaren gepassioneerd door muziek. Zo kwam hij al op 6-jarige leeftijd in de creatieve wereld van muziek terecht toen zijn ouders hem én naar de muziekschool stuurden én naar de plaatselijke fanfare lieten gaan om z’n ritmisch talent tentoon te spreiden op de trommel.

In de muziekschool leerde Koen zijn eerste melodisch instrument spelen, met name de saxofoon. In de fanfare schaafde hij zijn ritmiek zoveel mogelijk bij door, naast het trommelen, ook stilaan als percussionist te fungeren en later zelfs achter de drums post te vatten.

Door de jaren heen leerde Koen nog een handvol andere instrumenten bespelen zoals gitaar, mondharmonica, bombardon, enz… Gedreven door een brede interesse in alle muziekstijlen, zal hij ongetwijfeld zijn vaardigheden op verschillende instrumenten blijven uitbreiden.

Koen zal zichzelf nooit bestempelen als zanger, maar dankzij de muziekschool en het opluisteren van menige onvermijdelijke karaokéavonden, kan hij toch voldoende muzikaliteit uit zijn stem krijgen om de backingvocals voor zijn rekening te nemen. Iets waar hij toch een zekere aanleg voor heeft en vooral zelf veel plezier aan beleeft.

Bij het verlaten van de fanfare tijdens zijn tienerjaren ging ook ongewild het drummen voor een tijdje in de kast. Toen de gedachte ontstond om in JC Pingie een muziekgroep te starten, besliste Koen om zelf een drumstel te kopen. Zo werd de basis gelegd voor wat een tijdje later COMMERWELL zou gaan heten.

Koen Arijs