Warning: Undefined variable $check in /customers/8/5/c/commerwell.be/httpd.www/IncludeBestanden/openConnection.php on line 13 Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/8/5/c/commerwell.be/httpd.www/IncludeBestanden/getAantalBezoekers.php on line 3 COMMERWELL Biografie - Daan Uytterhaegen :: www.commerwell.be
Commerwell
Koen Arijs Jan De Bruyn Thomas De Smet Daan Uytterhaegen Pieter De Bruyn
Home
Nieuws
Gigs
Biografie
Playlist
Multimedia
Gastenboek
Contact
Links
Volledige naam: Daan Uytterhaegen
Geboortedatum: 14-01-1983
Woonplaats: twijfelachtig
Maten en gewichten: 1m78; 70 kg (vóór het weekend)
Bijnaam: gecensureerd

Door op vijfjarige leeftijd reeds kennis te maken met de goddelijke klanken uit de gitaren van Mark Knopfler, raakte Daan al snel in de ban van het gitaarspel.

De instrumentkeuze in het tweede jaar van de muziekschool was dan ook evident. Na op dertienjarige leeftijd zijn eerste live-concert van Knopfler gezien te hebben, vond hij het na vier jaar liedjes als ‘Al die willen te kap’ren varen’ en andere klassiekers tokkelen wel genoeg geweest. Hij ging op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Na enkele privé-lessen bij een punker en een hoop ‘op zichzelf desteren’ kwam hij bij Straitjacket terecht. Deze leuke tijd bracht hem groeps-, podium- en zelfs studio-ervaring, maar de muziekstijl was toch niet volledig zijn ding.

Hij ging dan maar wat graag meejammen bij het project in de Pingie, en zo is hij bij de bende die Commerwell zou gaan heten gebleven.
Een uitstekende keuze! (behalve voor de gezondheid; zie maten en gewichten)

Daan Uytterhaegen