Warning: Undefined variable $check in /customers/8/5/c/commerwell.be/httpd.www/IncludeBestanden/openConnection.php on line 13 Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/8/5/c/commerwell.be/httpd.www/IncludeBestanden/getAantalBezoekers.php on line 3 COMMERWELL Biografie - Bart Van Cauwenberghe :: www.commerwell.be
Commerwell
Koen Arijs Jan De Bruyn Thomas De Smet Daan Uytterhaegen Pieter De Bruyn
Home
Nieuws
Gigs
Biografie
Playlist
Multimedia
Gastenboek
Contact
Links
Volledige naam: Bart Van Cauwenberge
Geboortedatum: 01-04-1910
Woonplaats: Teralfene
Maten en gewichten: Q
Bijnaam: Bartman

Bart genoot zijn opleiding tot geluidstechnieker in de achtertuin van Bob Dylan in Bethel, New York. Bij wijze van eindexamen organiseerde hij daar in ‘69 een bescheiden festivalletje, genaamd Woodstock. De toen langharige biker Bart slaagde er in met welgeteld één microfoon de stemmen van onder meer Jimi Hendrix en den Bob himself tot bij de duizenden fans te brengen!

Bart is op elk optreden zodanig gepassioneerd met zijn eigen knoppen bezig, dat de knoppen van de talloze zich aan zijn voeten werpende groupies hem totaal koud laten. Het enige wat soms tot concentratieverlies kan leiden, is de geestrijke drank Duvel, en dan vooral het ontbreken ervan.

Ook een PA-goeroe heeft echter nog tijd voor andere bezigheden. Zo staat hij op Commerwell-weekends wel eens in voor het roosteren ener hert, en blijft zijn ‘Flaming Spaghetti’ vast en zeker niet aan de darmen kleven! Limburg dankt hem.

In 2010 mogen alle Commerwellfans zich trouwens verwachten aan een uitnodiging voor grote festiviteiten ter ere van Bart zijn honderdste verjaardag. Getooid in een Fabiola-pruik zal hij aldaar zijn record van het eten van 50 ‘Poire Williams-peren’ trachten scherper te stellen. Hij staat overigens, geheel ter informatie, al met een ander record in het Guinessbook. Hij is immers de trotse bezitter van de grootste mesthoop van Vlaanderen! In 2010 dus ook van de grootste perenboomgaard…

Bart Van Cauwenberghe